Kodin terra nokia

Prisma Rauta Nokian tyhjennysmyynti

Takaisin päävalikkoon · Koti ja sisustaminen · Valaisimet ja lamput · Sisustustekstiilit ja muut sisustustuotteet · Liukuovet ja säilytysjärjestelmät · Kodinkoneet.

Nokian Kodin Terra sulkee ovensa perjantaina 13.12. – STT Info

Nokian Kodin Terra sulkee ovensa perjantaina 13.12. | Pirkanmaan Osuuskauppa

12.12.2019 — Yksikön toiminnan lopettamiseen päädyttiin, sillä Kodin Terra Nokia oli koko historiansa ajan tappiollinen yksikkö.

Nokian Kodin Terrassa on käynnissä loppuunmyynnin viimeinen viikko ennen kuin myymälä sulkee ovensa perjantaina 13.12. Yksikön toiminnan lopettamiseen päädyttiin, sillä Kodin Terra Nokia oli koko historiansa ajan tappiollinen yksikkö. Kannattavuutta yritettiin viimeisten vuosien aikana parantaa eri tavoin, mutta toimenpiteet eivät tuottaneet toivottua tulosta. Henkilökuntaa työllistyy Pirkanmaan Osuuskaupan muihin yksiköihin Kaikille Nokian Kodin Terran työntekijöille tarjottiin mahdollisuus jatkotyöllistymiseen Pirkanmaan Osuuskaupassa. Vuoden vaihteessa Terran henkilöstöstä puolet siirtyy töihin Osuuskaupan muihin toimipaikkoihin. – Koko henkilökunta ansaitsee isot kiitokset Kodin Terran taipaleesta ja tyhjennysmyynnin saattamisesta loppuun. Haluamme luonnollisesti pitää kiinni hyvistä työntekijöistä. Terrassa työskentely on luonut työntekijöille hyvät edellytykset jatkaa loistavaa asiakaspalvelua muissa Osuuskaupan yksiköissä, kertoo Pirkanmaan Osuuskaupan toimialajohtaja Ville Jylh

Kuinka päästä kohteeseen Kodin Terra Kolmenkulma, …

Kuinka päästä kohteeseen Kodin Terra Kolmenkulma, Nokia kulkuvälineellä Bussi tai Juna?

Aukioloajat, osoite ja ajo-ohjeet paikkaan Kolmenkulman Kodin Terra Nokia. Kolmenkulman Kodin Terra:n aukioloajat tänään. Muita paikat lähistöllä.

Nyt se on varmaa: Nokian Kodin Terra lopettaa vuoden …

Nyt se on varmaa: Nokian Kodin Terra lopettaa vuoden loppuun mennessä – “Useat kiinnostuneita liikepaikasta” | Paikalliset | Tamperelainen

9.10.2019 — Yt-neuvottelut on nyt saatu päätökseen. … S-ryhmän rautakauppa Kodin Terra Nokialla suljetaan vuoden loppuun mennessä. Tarkempi päivämäärä …

Elokuussa käynnistyneiden yhteistoimintaneuvotteluiden lopputuloksena Kodin Terra Nokian toiminta on päätetty lopettaa vuoden loppuun mennessä.

Kolmenkulman Kodin Terra – Nokia – Etsi-aukioloaika.fi

Kodin Terra Nokia: Jälleenmyyjällä on valikoimissaan tämän tuoteryhmän tuotteita: Energia. Keittiö ja kaasu. Lämpö. Puhelin: 010 767 0600. Kotisivut:

Kodin Terra suljetaan Nokialla vuoden loppuun mennessä – YLE

Kodin Terra suljetaan Nokialla vuoden loppuun mennessä – työntekijöille tarjotaan töitä muista osuuskaupan pisteistä

Tarkista Kodin Terra paikassa Nokia, Juhansuonkatu 6 Cylexista ja etsi kontaktitiedot, ⌚ aukioloajat.

Yt-neuvottelut on nyt saatu päätökseen.

Löydä jälleenmyyjä – Kodin Terra Nokia – Sunwind

Löydä jälleenmyyjä – Kodin Terra Nokia

KODIN TERRA NOKIA. JUHANSUONKATU 6, 35150, NOKIA, Pirkanmaan Maakunta, Finland. Ota yhteyttä. 107670630 · Katso reitti Google mapsissa.

▷ Kodin Terra, Nokia

KODIN TERRA NOKIA – Tarkett

KODIN TERRA NOKIA

Keywords: kodin terra nokia