Lidl Ratina – Tampereen keskustan monipuolinen ruokakauppa ja kahvilat

Lidl Ratina on Tampereen keskustassa sijaitseva monipuolinen ruokakauppa ja kahvilakeskus. Se tarjoaa laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan kaikille asiakkailleen. Lidl Ratina on täydellinen paikka ruokaostoksille sekä nautiskeluhetkille kahvilassa.

Ruokakauppa valikoimineen

Lidl Ratina tarjoaa laajan valikoiman tuoretuotteita, päivittäistavaroita sekä muuta ruokaa ja juomaa. Valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi aina tuoreista hedelmistä ja vihanneksista leipään, maitotuotteisiin, lihaan ja kalatuotteisiin. Lidl Ratina panostaa laatuun ja asiakastyytyväisyyteen – siksi sen valikoimasta löytyy myös useita luomu- ja lähiruokatuotteita. Lidl Ratina tekee ruokaostokset helpoksi ja vaivattomaksi kaikille asiakkailleen.

Aukioloajat ja sijainti

Lidl Ratina sijaitsee Tampereen keskustassa, osoitteessa Rautatienkatu 20. Kauppa on avoinna viikon jokaisena päivänä, ja aukioloajat vaihtelevat hieman viikonpäivästä riippuen. Maanantaista perjantaihin Lidl Ratina palvelee asiakkaita klo 8.00-21.00 ja viikonloppuisin klo 9.00-18.00. Kaupan aukioloajat tarjoavat joustavuutta asiakkaille, jotta ruokaostokset on mahdollista tehdä myös työpäivän jälkeen tai viikonloppuisin.

Kahvilatilat nautiskeluun

Lidl Ratina tarjoaa myös viihtyisät kahvilatilat nautiskeluun. Voit pysähtyä hetkeksi ja nauttia herkullisen kahvikupillisen tai maistuvan välipalan kahvilassa. Kauppareissun ohella voit rentoutua ja ladata akkuja kaupan yhteydessä sijaitsevassa kahvilassa. Kahvilassa on myös tarjolla erilaisia leivonnaisia ja muita herkkuja, jotka sopivat täydellisesti kahvihetkeen.

Tule tutustumaan

Olitpa sitten ruokaostoksilla tai nautiskeluhetkellä kahvilassa, Lidl Ratina tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita ja palveluita keskellä Tampereen sykettä. Tule tutustumaan Lidl Ratinaan ja löydä uusia makuelämyksiä!

Lisätietoja

Löydät lisätietoa Lidl Ratina -ruokakaupasta ja sen aukioloajoista osoitteesta Rautatienkatu 20, Tampere.

Ofte stillede spørgsmål

Missä sijaitsee Lidl Ratina?

Lidl Ratina sijaitsee Tampereen Rautatienkadulla.

Mitkä ovat Lidl Ratina aukioloajat?

Lidl Ratina aukioloajat vaihtelevat, mutta yleisesti se on avoinna maanantaista lauantaihin klo 8-21 ja sunnuntaisin klo 11-18.

Onko Lidl Ratina avoinna sunnuntaisin?

Kyllä, Lidl Ratina on avoinna myös sunnuntaisin klo 11-18.

Mitä kaikkia kahviloita löytyy Ratinalta?

Ratinalta löytyy useita kahviloita, kuten Starbucks, Espresso House ja Wayne’s Coffee.

Mikä on Lidl Ratina osoite?

Lidl Ratina sijaitsee Tampereen Rautatienkatu 25:ssa.

Mihin aikaan Lidl Ratina avautuu arkisin?

Lidl Ratina avautuu arkisin klo 8.

Onko Lidl Ratina avoinna myöhään illalla?

Kyllä, Lidl Ratina sulkeutuu arkisin klo 21.

Onko Lidl Ratina esteetön liikkumiselle?

Kyllä, Lidl Ratina on esteetön liikkumiselle.

Onko Lidl Ratina hyvien liikenneyhteyksien varrella?

Kyllä, Lidl Ratina sijaitsee Tampereen keskustassa lähellä juna- ja bussiasemia.

Onko Lidl Ratina iso kauppa?

Kyllä, Lidl Ratina on suuri kauppa valikoimiltaan.

Artiklen Lidl Ratina – Tampereen keskustan monipuolinen ruokakauppa ja kahvilat har i gennemsnit fået 3.5 stjerner baseret på 40 anmeldelser