Löydä upeita elämyksiä: Hotelli Revontuli, tanssit ja ravintolat Sallan alueella

Hotelli Revontuli sijaitsee upeassa Sallan alueella, Lapin sydämessä. Tämä luonnonkauniilla paikalla sijaitseva hotelli tarjoaa vierailleen unohtumattomia elämyksiä ympäri vuoden. Hotellin sijainti tarjoaa upeat mahdollisuudet niin ulkoiluun, revontulien ihailuun kuin liikkumiseen Lapin upeissa maisemissa.

Tanssit – Yhteinen ilon ja liikunnan lähde

Hotelli Revontulissa järjestettävät tanssit ovat loistava tapa nauttia musiikista ja liikunnasta yhdessä. Tansseissa on viikottain vaihtuvia esiintyjiä, jotka tarjoavat monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille. Musiikin tahtiin voi tanssia ja nauttia energisestä ilmapiiristä.

Tanssi net, Suomi24 Salla ja Tanssinet kalenteri ovat hyviä lähteitä tarkistaa hotellin Revontuli tanssiohjelmisto.

Ravintolat Sallan alueella – Herkullista ruokaa eri makuihin

Sallan alueella on monipuolinen ravintolatarjonta, joka tarjoaa herkullisia ruokaelämyksiä eri makuihin. Hotelli Revontuliin liittyvät ravintolat tarjoavat laajan valikoiman paikallisia erikoisuuksia sekä kansainvälisiä herkkuja. Voit nauttia perinteisistä lappilaisista metsästäjän pöydän antimista tai maistella maailman makuja aasialaisessa teemaravintolassa.

Hotelli Revontuli – Unohtumattomia hetkiä ja kauniita maisemia

Hotelli Revontuli tarjoaa vierailleen unohtumattomia hetkiä niin ulkoilun, tanssin kuin maistuvan ruoan parissa. Voit päivän aktiviteettien jälkeen rentoutua hotellin spa-osastolla tai ihailla upeita maisemia terassilta. Hotellin ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään suunnittelemaan päiväsi ja kertomaan alueen parhaista nähtävyyksistä ja aktiviteeteista.

Löydä upeita elämyksiä Sallan alueella

Sallan alueella on paljon tarjottavaa niin luontoa rakastaville kuin aktiivisista harrastuksista kiinnostuneille. Luonnonkaunis ympäristö tarjoaa upeat mahdollisuudet vaelluksille, hiihtämiselle, marjastukselle ja metsästykseen. Voit myös tutustua alueen kulttuuriin ja historiaan tutustumalla paikallisiin museoihin ja nähtävyyksiin.

Hotelli Revontuli – Tervetuloa viihtymään

Hotelli Revontuli odottaa innolla vieraitaan tarjoamaan unohtumattomia elämyksiä niin yöpymisen, tanssin kuin ravintolaelämän parissa. Löydä upeat elämykset Sallan alueella ja tee matkastasi ikimuistoinen.

Artiklen Löydä upeita elämyksiä: Hotelli Revontuli, tanssit ja ravintolat Sallan alueella har i gennemsnit fået 3.6 stjerner baseret på 10 anmeldelser