Tervetuloa K-Market Kyläsaaren sivuille – Tietoa säästä ja palveluistamme!

K-Market Kyläsaari on suosittu lähikauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita sekä palveluita asiakkailleen. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen, olipa kyseessä päivittäisten ostosten tekeminen tai erikoispalveluiden hyödyntäminen. Tässä artikkelissa käymme läpi muutamia tärkeitä tietoja säästä ja palveluistamme.

Sää Kyläsaarella

K-Market Kyläsaaren sijainti lähellä merenrantaa tuo mukanaan vaihtelevan ja mielenkiintoisen sään. Olitpa sitten paikallinen tai turisti, on aina hyvä tietää millaiseen säähän voi varautua vieraillessaan Kyläsaarella. Rannan läheisyys tuo mukanaan joskus tuulisia päiviä, mutta samalla tarjoaa myös upeita merimaisemia.

Seuraamme jatkuvasti sääennusteita ja päivitämme ajankohtaisia tietoja K-Market Kyläsaaren sivuille, jotta voit suunnitella ostoksesi ja tarvittavat varusteet asianmukaisesti. Voit myös seurata sääennustetta viikoittain kätevästi täältä.

K-Market Kyläsaaren palvelut

K-Market Kyläsaari tarjoaa monipuolisia palveluita asiakkailleen. Lisäksi laaja valikoima laadukkaita tuotteita tekee ostoskäynnistäsi miellyttävän ja tehokkaan. Alla on muutamia palveluitamme, joiden avulla voimme auttaa sinua arjen keskellä:

  • Leipomo– Tuoreet leivonnaiset ja leivät valmistetaan omassa leipomossamme, jotta voit nauttia tuoreista herkuista aina kun haluat.
  • Kaupparuokalista– Voit tutustua K-Market Kyläsaaren monipuoliseen kaupparuokalistaan ja suunnitella ostoksesi etukäteen.
  • Paikalliset tuotteet– Pyrimme tukemaan paikallisia tuottajia ja tarjoamaan laadukkaita paikallisia tuotteita asiakkaillemme.
  • Verkkokauppa– Voit tehdä ostoksia myös kätevästi verkossa ja noutaa tilauksesi myymälästä tai valita kotiinkuljetuksen.
  • Apteekkipalvelut– K-Market Kyläsaaren yhteydessä toimii apteekki, joka tarjoaa lääkeasiantuntijoiden palvelut.

Yhteenveto

K-Market Kyläsaari on asiakkaidensa arvostama lähikauppa, joka tarjoaa paitsi laajan valikoiman tuotteita, myös monipuolisia palveluita. Riippumatta säästä tai tarpeistasi, K-Market Kyläsaari on oikea valinta päivittäisten ostosten tekemiseen ja palveluiden hyödyntämiseen. Seuraa ajankohtaista säätietoa sivuiltamme ja tutustu monipuoliseen palveluvalikoimaamme!

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on sää Kyläsaarella tänään?

Tänään Kyläsaarella on aurinkoista ja lämpötila on noin 20 astetta.

Mitkä ovat Kyläsaaren K-marketin aukioloajat?

K-market Kyläsaari on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-21, lauantaisin klo 9-19 ja sunnuntaisin klo 10-18.

Onko K-market Kyläsaari auki juhlapyhinä?

Kyllä, K-market Kyläsaari on avoinna myös juhlapyhinä, mutta aukioloajat voivat poiketa normaalista.

Mikä on Kyläsaaren K-marketin osoite?

Kyläsaaren K-marketin osoite on Kyläsaarentie 123, Helsinki.

Tarjoaako K-market Kyläsaari kotiinkuljetuspalvelua?

Kyllä, K-market Kyläsaari tarjoaa kotiinkuljetuspalvelua lähialueelle, lisätietoja saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Mitä tuotteita K-market Kyläsaari tarjoaa?

K-market Kyläsaari tarjoaa laajan valikoiman elintarvikkeita, päivittäistavaroita, juomia ja tarvikkeita.

Onko K-market Kyläsaari esteetön?

Kyllä, K-market Kyläsaari on esteetön ja siellä on invapysäköintipaikkoja sekä hissi.

Voinko maksaa K-market Kyläsaaren kassoilla lähimaksulla?

Kyllä, K-market Kyläsaaren kassoilla voi maksaa myös lähimaksulla.

Onko K-market Kyläsaari osa ketjua?

Kyllä, K-market Kyläsaari on osa K-market-ketjua.

Tarjoaako K-market Kyläsaari lahjakortteja?

Kyllä, K-market Kyläsaari tarjoaa lahjakortteja, jotka ovat käytettävissä kaikissa K-market-liikkeissä.

Artiklen Tervetuloa K-Market Kyläsaaren sivuille – Tietoa säästä ja palveluistamme! har i gennemsnit fået 4.5 stjerner baseret på 16 anmeldelser